Tjugo färska nyheter Kika på vår Fire Emblem-videoserie, vinn en New 3DS XL

-->

Detta är en annons.

Vi här på Gamereactor älskar Fire Emblem-serien innerligt, gör du det också? Bra-bra. Då ska du absolut kika in vår nya videoserie där vi kikar närmare på vad som är unikt för denna anrika spelföljetong, allt för att förbereda dig (och oss) inför releasen av kommande Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. I den första videon kikar Magnus närmare på spelseriens grunder och varför det blev en supersuccé, från början.

Under videons gång får du reda på när det första spelet släpptes och vi vill nu veta vilket år?

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia är inte den mest traditionella delen i spelserien utan är snarare väl anpassat till Nintendo Switch och denna debut på Nintendos nya spelmaskin vill vi här på Gamereactor fira med en serie Nintendo-sponsrade videoserier där Gamereactor Danmark med chefredaktören Magnus i spetsen pratar om vad som gör Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia unikt. Du kan vinna finfina priser genom att kika igenom videosnuttarna och svara på den frågan vi ställer i varje video.

Om du svarar rätt på samtliga frågor i denna video samt de kommande snuttarna, kan du vinna en Nintendo New 3DS XL-konsol. Första frågan finner du ovan och svaret hittar du inuti videon som sådan. Kika noga och svara i form av en kommentar nedan.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »